PRIJSDIFFERENTIATIE

Huizenaar Kappers werkt met prijsdifferentiatie.

Bij ons kun je kiezen uit verschillende prijsniveaus voor dezelfde behandeling. Dit komt doordat de lonen in de kappersbranche gekoppeld zijn aan de leeftijd en ervaring van de medewerker. We hanteren drie prijsniveaus:

  1. Stylisten: Jonge, talentvolle kappers met een goede vaktechnische opleiding. Ze missen nog langdurige ervaring, die ze in de praktijk opdoen. Stylisten kunnen een prima coupe knippen en stylen en de meeste kleuringen uitvoeren.
  2. Haarstylisten: Deze medewerkers hebben enkele jaren ervaring en trainen in onze salons. Dankzij hun ruime ervaring kunnen ze een goed advies geven. Voor een nieuwe coup of kleur kun je zonder zorgen bij één van onze Haarstylisten terecht. 
  3. Masterstylisten: Door hun uitgebreide kennis en ervaring kunnen zij het meest complete advies geven. Voor een uitgebreide verandering of advies is het verstandig om een afspraak te maken bij een Masterstylist. Na een eerste afspraak kun je eventueel de volgende keer bij een Haarstylist of Stylist terecht. 

Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en getalenteerd, waardoor je altijd kunt rekenen op uitstekende kwaliteit. De keuze is aan jou: je hebt de vrijheid om te kiezen door wie je geholpen wilt worden. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop, en dit garanderen wij voor elke medewerker.

Let op: Niet in alle vestigingen zijn alle typen stylisten beschikbaar.