Pedicure

Onze voeten hebben veel te verduren en worden snel moe, omdat ze ons hele gewicht dragen en dagelijks veel kilometers maken. Een voet bevat 26 botten, 33 gewrichten, 107 pezen en 19 spieren. Het is dus belangrijk om onze voeten de aandacht te geven die ze verdienen.

Vaak verstoppen we onze voeten in sokken en schoenen, en pas bij pijn of ongemak merken we ze op. Pijnlijke en vermoeide voeten kunnen leiden tot houdingsproblemen en pijn in andere delen van het lichaam, zelfs in de nek en het hoofd.

Schaam je niet voor je voeten en knip niet snel je nagels voordat je naar de pedicure gaat. Bij Huizenaar Schoonheidsspecialiste in Tegelen ben je altijd welkom. Onze specialist ziet het als een uitdaging om jouw voeten en nagels weer mooi te maken.

Pedicure is er voor zowel mannen als vrouwen. Een pedicure kan problemen zoals eelt, likdoorns, kloven en ingroeiende nagels behandelen of voorkomen. Dit gebeurt professioneel, vakkundig en hygiënisch met speciale apparatuur en gereedschap. Regelmatige pedicurebehandelingen zijn geen overbodige luxe en kunnen veel problemen voorkomen. Bovendien is een pedicure ontspannend en aangenaam. 

De basisbehandeling van de pedicure bestaat uit:

  • Nagels knippen
  • Eelt, likdoorns en kloven behandelen
  • Ingroeiende nagels drukvrij leggen
  • Nagelomgeving reinigen
  • Voetmassage met voetencrème

Na de behandeling voelen je voeten weer als nieuw! Tijdens de behandeling wordt uitgelegd wat er gebeurt en waarom. Kom langs en geef je voeten de verzorging die ze verdienen.