MOOIER

WASSEN-KNIPPEN-KLEUREN-STYLEN 

De stylisten bij Huizenaar Kappers zijn Star Coloristen en werken met de kleurproducten van L’Oréal Professionnel.  Vanwege de complexiteit en precisie die nodig is om optimale resultaten te behalen worden zij regelmatig bijgeschoold.

Een persoonlijk advies:
De stylist inventariseert jou wensen en met zijn/haar expertise krijg je een persoonlijk advies dat past bij jouw (levens)stijl. Zowel op het gebied van knippen kleuren en stylen als een op een op maat advies voor een gezonde hoofdhuid en glanzend haar.

Massage wassing:
Ontspan en relax, liggend in de wasbehandel-stoel krijg je een ontspannende hoofdhuid-massage met de beste producten afgestemd op jou hoofdhuid en haar. Bij de wassing zit altijd een conditioner inbegrepen en deze laten we met een warme handdoek kort inwerken.

Knippen:
Huizenaar Kappers heeft door de jaren heen een eigen professionele kniptechniek ontwikkeld waar al onze stylisten in getraind worden. Deze techniek zorgt voor een coupe die past bij je persoonlijkheid, je thuis prima in model kunt stylen en langer houdbaar is.

Diagnose: 
Een goede L’Oréal kleurbehandeling begint met een persoonlijke diagnose. De huidige haarkleur en haarconditie worden bepaald. Aan de hand van jouw wensen en onze expertise creëren wij een prachtige kleur die helemaal past bij jou (levens)stijl. 

Aanbrengen: 
De kleur wordt zorgvuldig volgens de laatste trends en met de laatste toepassingstechnieken aangebracht om een gelijkmatige dekking te garanderen die past bij jouw coupe. 

Kleuraccenten:
Waar nodig en in overleg met jou kunnen we mooie kleuraccenten aanbrengen. Deze accenturen je coupe en je personality.

Nazorg salon: 
Ná het kleuren spoelen wij de kleur uit en wordt het haar gereinigd met een shampoo speciaal voor gekleurd haar. Ná de wassing brengen wij een conditioner aan voor gekleurd haar. Zowel de shampoo als de conditioner zorgen ervoor dat de kleur zich nog eens extra vastzet in het haar en de haarschubben zich sluiten. 

Stylen:
Met behulp van de juiste stylingproducten gaan we je nieuwe coupe met borstels, föhn, stijltang, of krultang in model brengen. Dit doen we in overleg met jou, lekker los en luchtig of juist met een stevige lang houdbare stylingtechniek.

Nazorg thuis: 
Om je kleur een lange houdbaarheid en mooie glans te garanderen adviseren wij je ook thuis onze professionele producten te gebruiken. Onze Stylisten adviseren je graag.