MOOIST 

KLEUREN-BALAYAGE-INTENSIEF TREATMENT-STYLEN-PRODUCT VOOR THUIS

De stylisten bij Huizenaar Kappers zijn Star Coloristen en werken met de kleurproducten van L’Oréal Professionnel.  Vanwege de complexiteit en precisie die nodig is om optimale resultaten te behalen worden zij regelmatig bijgeschoold.

Diagnose: 
Een natuurlijke balayage kleurbehandeling begint met een persoonlijke diagnose. De huidige haarkleur en haarconditie worden bepaald. Aan de hand van jouw wensen en onze expertise creëren wij een prachtige balayage die helemaal past bij jou (levens)stijl. 

Experttechnieken:
De stylisten van Huizenaar Kappers zijn getraind in geavanceerde balayagetechnieken. Ze gebruiken nauwkeurige en een zogenaamde losse-hand techniek om de lightener aan te brengen, waardoor natuurlijke, zonovergoten highlights worden gegarandeerd. 

Nazorg salon: 
Ná het kleuren spoelen wij de kleur uit en wordt het haar gereinigd met een shampoo speciaal voor gekleurd haar. Ná de wassing brengen wij een intensief treatment aan afgestemd op jou hoofdhuid en haar. Dit treatment wordt met een ontspannende TAO-massage ingemasseerd en laten we met een warme handdoek kort inwerken

Stylen:
Met behulp van de juiste stylingproducten gaan we je nieuwe coupe met borstels, föhn, stijltang, of krultang in model brengen. Dit doen we in overleg met jou, lekker los en luchtig of juist met een stevige lang houdbare stylingtechniek.

Product voor thuis:
Om de verzorging thuis een vervolg te kunnen geven ontvang je bij iedere Mooist behandeling een product afgestemd op jou hoofdhuid en haar. Hiermee houd je huid en haar thuis in optimale conditie.

Nazorg in onze salon:
We adviseren je om je balayage regelmatig bij te laten werken en toningsessies uit te voeren om je kleur er fris uit te laten zien en het teruglopen van de tinten die zich in de loop van de tijd kunnen ontwikkelen onder controle te houden. Onze Stylisten adviseren je graag.

Gereduceerde prijs:
Met de Mooist behandeling krijg je van ons extra aandacht en tijd én…… je krijgt deze aangeboden tegen een gereduceerde prijs.