MOOIER

KLEUREN-BALAYAGE-STYLEN 

De stylisten bij Huizenaar Kappers zijn Star Coloristen en werken met de kleurproducten van L’Oréal Professionnel.  Vanwege de complexiteit en precisie die nodig is om optimale resultaten te behalen worden zij regelmatig bijgeschoold.

Diagnose: 
Een natuurlijke balayage kleurbehandeling begint met een persoonlijke diagnose. De huidige haarkleur en haarconditie worden bepaald. Aan de hand van jouw wensen en onze expertise creëren wij een prachtige balayage die helemaal past bij jou (levens)stijl. 

Experttechnieken:
De stylisten van Huizenaar Kappers zijn getraind in geavanceerde balayagetechnieken. Ze gebruiken nauwkeurige en een zogenaamde losse-hand techniek om de lightener aan te brengen, waardoor natuurlijke, zonovergoten highlights worden gegarandeerd. 

Nazorg salon: 
Ná het kleuren spoelen wij de kleur uit en wordt het haar gereinigd met een hoogwaardige shampoo speciaal voor gekleurd haar. Ná de wassing brengen wij een conditioner aan voor gekleurd haar. Zowel de shampoo als de conditioner zorgen ervoor dat de kleur zich nog eens extra vastzet in het haar en de haarschubben zich sluiten. 

Stylen:
Met behulp van de juiste stylingproducten gaan we je nieuwe coupe met borstels, föhn, stijltang, of krultang in model brengen. Dit doen we in overleg met jou, lekker los en luchtig of juist met een stevige lang houdbare stylingtechniek.

Nazorg thuis: 
Om de levendigheid van je balayage-highlights te behouden adviseren wij je ook thuis onze professionele producten te gebruiken. Deze zijn samengesteld om zowel blonde als warme kopertinten te versterken én te behouden. 

Nazorg in onze salon:
We adviseren je om je balayage regelmatig bij te laten werken en toningsessies uit te voeren om je kleur er fris uit te laten zien en het teruglopen van de tinten die zich in de loop van de tijd kunnen ontwikkelen onder controle te houden. Onze Stylisten adviseren je graag.