MOOIER

WASSEN-KNIPPEN-STYLEN. DAME 40 MINUTEN

Een persoonlijk advies:
De stylist inventariseert jou wensen en met zijn/haar expertise krijg je een persoonlijk advies dat past bij jouw (levens)stijl.
Zowel op het gebied van knippen kleuren en stylen als een op een op maat advies voor een gezonde hoofdhuid en glanzend haar.

Massage wassing:
Ontspan en relax, liggend in de wasbehandel-stoel krijg je een ontspannende hoofdhuid-massage met de beste producten afgestemd op jou hoofdhuid en haar. Bij de wassing zit altijd een conditioner inbegrepen en deze laten we met een warme handdoek kort inwerken.

Knippen:
Huizenaar Kappers heeft door de jaren heen een eigen professionele kniptechniek ontwikkeld waar al onze stylisten in getraind worden. Deze techniek zorgt voor een coupe die past bij je persoonlijkheid, je thuis prima in model kunt stylen en langer houdbaar is. 

Stylen:
Met behulp van de juiste stylingproducten gaan we je nieuwe coupe met borstels, föhn, stijltang, of krultang in model brengen. Dit doen we in overleg met jou, lekker los en luchtig of juist met een stevige lang houdbare stylingtechtniek.