Hydradermie Soleil

Om u naast uw reguliere behandelingen voor te bereiden op de zon heeft Guinot een speciale Soleil behandeling.

Een salonbehandeling die doeltreffend bijdraagt om huidveroudering veroorzaakt door de zon te voorkomen. Het serumgel Longue Vie Soleil dat tijdens de behandeling wordt opgebracht bevat werkzamestoffen die huidveroudering voorkomen, de huid hydrateren en de verschijning van een zongebruinde teint vergemakkelijken.

Met de Hydradermie Soleil beleeft uw huid een nieuw welzijn. De Hydradermie behandelingen zijn bij uitstek voor mensen die op een ontspannende manier het beste willen voor de huid. De elektroden in het ionisatieapparaat zorgen voor een dubbele Ionisatie en daarmee een dubbele penetratie van actieve werkstoffen.

De Longue Vie Soleil serumgels zijn geschikt voor de ogen, de hals en de buste. Het resultaat is duurzaam en direct: een gladde en zachte huid en een hernieuwde glans. Het gel is bedoeld voor elk schoonheidsdoel: Voeding, Hydratatie, Antirimpel, Puurheid, Kalmerend, Oplichtend, Anti-aging.

Hoe lang duurt een Hydradermie soleil behandeling?

De ontspannende huidbehandeling duurt 75 minuten.

Direct na de behandeling zijn de resultaten zichtbaar. Uw huid ziet er stralend, glad en ontspannen uit en is klaar voor de zon.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Hydradermie Soleil bestaat uit 3 hoofdfases:

1) Ionisatie om de werkstoffen diep in de huid te laten doordringen. Eerst wordt het verrijkte Longue Vie Soleil gel op de huid aangebracht. Vervolgens worden rolelektroden, gevolgd door bolelektroden voorzichtig over het gezicht geleid. Deze elektroden zenden een lichte galvanische stroom uit. De huid wordt ontvankelijker en absorbeert als een spons de beoogde bestanddelen (voor o.a. vochtherstel, desensibilisatie).

2) Dampbehandeling om de cellen te stimuleren. Het gezicht wordt ingesmeerd met een zuurstof activerende gel, waarover de glazen elektrode een wisselstroom verspreidt. Hierdoor wordt de microcirculatie onmiddellijk gestimuleerd en de wisselwerking tussen de cellen geactiveerd, waardoor de zuurstofvoorziening naar de cellen wordt verbeterd.

3) Lifting massage voor een prachtige teint. De manuele technieken verrichten wonderen op een goed voorbereide huid. Massage, lichte druk- en strijkbewegingen in combinatie met toepassing van een verstevigend serum en ontspannende gel zorgen voor ontspannen gelaatstrekken en een stalende teint.


Huizenaar Schoonheidssalons

Huizenaar Kappers - Salon Gasthuisstraat — Venlo


Salon Gasthuisstraat — Venlo

Gasthuisstraat 30077-3545423Bekijk salon
Huizenaar Kappers - Salon Raadhuislaan — Tegelen


Salon Raadhuislaan — Tegelen

Raadhuislaan 154077-3240802Bekijk salon
Huizenaar Kappers - Salon Kloosterstraat — Blerick


Salon Kloosterstraat — Blerick

Kloosterstraat 10077-3870173Bekijk salon

Topproducten

In onze schoonheidssalons werken we met de beste producten. Zo bent u verzekerd van kwaliteit, en langdurig genot van uw schoonheidsbehandeling.

Huizenaar Schoodheidssalons - Wij werken met Pupa producten
Huizenaar Schoodheidssalons - Wij werken met Guinot producten
Huizenaar Schoodheidssalons - Wij werken met CND Shellak producten

U kunt de producten van deze merken in onze salons kopen.

Blijf op de hoogte van onze acties

Ontvang gratis een reminder in je mailbox als we een nieuwe actie hebben. Zo mis je nooit de beste deals!

velden met * zijn verplicht