HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j


Overige Specialiteiten
Online afspraak
knippen & stylen
Ivm. de complexiteit van een kleurbehandeling
vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Aura Botanica

 

De nieuwste lancering op haargebied komt van Kératsase. De Aura Botanica is een milieubewuste productlijn, een natuurlijke productlijn van effectieve ingrediënten die zorgen voor een schitterende glans, en meer...

Met Aura Botanica geeft Kérastase antwoord op de grote vraag naar duurzame luxe op het gebied van haarproducten. Ieder product in deze lijn is samengesteld met een unieke formule en heeft een natuurlijke oorsprong van wel 98%, wat de naam Aura Botanica zeker eer aandoet. De lijn maakt alleen gebruik van producten die wetenschappelijk bewezen absoluut effectief zijn.
Nieuwe technologie, nieuwe formules

Waarom is deze productlijn zo uniek? Het is bijna 100% natuurlijk, en dat komt door het wegvallen van de siliconen, parabenen en sulfaten; ingrediënten die veel andere shampoos wel bevatten.

In plaats van deze stoffen wordt er bij Aura Botanica gebruik gemaakt van de micellair technologie. Iedereen kent wel micellair water, dat vaak wordt gebruikt bij gezicht reinigende middelen. Micellair water trekt alle vuil, olie en onzuiverheden aan, waardoor de huid schoon en glad blijft. In de haarzorg werkt dit precies hetzelfde. De micellair-technologie trekt ieder element weg dat kan zorgen voor vet, dof en mat haar. Het resultaat? Glanzend schoon haar op een natuurlijke wijze!

Aura Botanica bestaat uit vier producten: shampoo, conditioner, massage-olie en protecting spray

Ontdek hoe de Aura Botanica producten gemaakt worden. Aura Botanica, het begint allemaal in Marokko, hoog in het Atlasgebergte, waar Marokkaanse vrouwen natuurlijke arganolie produceren, een sleutel ingrediënt, tot het laboratorium waar het geheel aan natuurlijke ingrediënten samengevoegd wordt, tot aan de salon waar de Aura Botanica beleving werkelijkheid wordt.

Ontdek Aura Botanica!  

Bain Micellaire
De lijn begint met de shampoo: Bain Micellaire een zachte Aromatische shampoo
De meest bekende klacht over sulfaat-vrije shampoos is dat ze niet schuimen. Deze Aura Botanica Bain Micellaire is hierin een uitzondering. Gemaakt van Samoaanse kokosnootolie en Marokkaanse arganolie geeft deze shampoo een subtiel maar effectieve reiniging en is licht en luchtig schuimend. Het bereidt de vezel voor op een optimale penetratie van de Soin Fondamental. De twee producten zijn gemaakt om samen te gebruiken en zorgen alleen in combinatie voor een optimaal resultaat.
  06.02
Hand geperste Samoaanse kokosnootolie
Aura Botanica bestaat uit zeer efficiënte natuurlijke ingrediënten waaronder hand geperste Samoaanse kokosnoot olie. Dit ingrediënt heeft een bewezen resultaat op het haar, aangezien korte lipide ketens diep doordringen in de haarvezel en zorgen voor langdurige voeding, souplesse en kracht.
  08.02
Soin Fondamental
Soin Fondamental is de rijke conditioner in deze lijn. De conditioner bevat dezelfde mix als de shampoo met kokosnoot en arganolie, maar heeft ook nog een extraatje: de Sweet Orange olie die is toegevoegd zorgt voor een heerlijke geur. De gewichtloze textuur wordt gelijk in het haar opgenomen en heeft een 48 uur durende intense, voedende werking. Soin Fondamental heeft een vocht inbrengende werking en maakt het haar niet vet. De Soin Fondamental vergemakkelijkt het ontwarren en zorgt voor frizz control zonder dat het siliconen bevat. Je hoeft deze superrijke conditioner maar vijf minuten te laten inwerken en je krijgt de effecten van een haarmasker ervoor terug!
  13.02
Concentré Essential
Deze multi-functionerende olie is een ontzettende luxe op-maat-gemaakte persoonlijke verzorging voor het haar. Elke vrouw heeft een ander haartype. Gebruik deze 99% natuurlijke Concentré Essentiel om jouw Aura Botanica ervaring te personaliseren. Voor fijn haar, voeg 4-6 pompjes toe aan jouw Soin Fondamental ritueel. Voor medium tot dik haar, gebruik 4-8 pompjes.

Breng Concentré Essential aan op de lengtes en punten van het haar, laat het 15 minuten inwerken en spoel daarna uit. Het resultaat? Diep gehydrateerd haar, een ultieme voeding van de haarvezels die zorgen voor een diepe reiniging van het haar, dankzij de formule van verschillende ingrediënten als jojoba olie, rozemarijn-extract en Omega 6 en 9.

Bij extra droog of beschadigd haar kun je een druppel Concentré Essential mengen met de Soin Fondamental conditioner voor een nog betere behandeling voor je haar.

Dit luxe serum heeft een multifunctioneel gebruik en kan ook gebruikt worden als handmassage.

  15.02
Argan Olie: een Marokkaans Wonder
De argan olie wordt verantwoordelijk gewonnen door Marokkaanse vrouwen van een lokale gemeenschap uit het Atlasgeberge. Zij oogsten en bewerken dit geliefde natuurlijke ingrediënt. Door de ultra rijke voedende lipide omega- 6&9 wordt het haar gevoed en zorgen de Aura Botanica producten voor zachtheid en glans.

Een ware Doorbraak
Eindelijk, een absolute natuurlijke luxe haarverzorgingslijn waarbij geen compromis wordt gesloten op resultaat. Aura Botanica is de pure kracht van de natuur in een verfijnde ervaring voor opmerkelijk gezond schitterend haar.
Ontdek Aura Botanica!

 

20.02

Essence d’Eclat
Een niet verzwarende, fijne mist die bestaat uit natuurlijke oliën en damask rose bloemen water. Gebruik deze heerlijk geurende spray als een primer voor je haar wanneer je het gaat föhnen, krullen of stylen. Maar je kunt deze olie ook gebruiken wanneer je haar gewoon even een glow nodig heeft. Essence d’Eclat ruikt heerlijk en bevat 99% aan natuurlijk ingrediënten: kokosnoot, arganolie, jojoba en avocado. Daarnaast bevat het een op water gebaseerde formule van Damascus Rose Floral Water; wat zorgt voor een heerlijk geurend geheel, waar je tot wel 48 uur van kunt genieten.

  22.02

De reis van absolute natuurlijke luxe
Om de zuiverste ingrediënten te vinden voor de Aura Botanica producten is een reis afgelegd naar de verste uiteinden van de aarde. Geïnspireerd door eeuwenoude schoonheidsgeheimen van vrouwen uit lokale Samoaanse en Marokkaanse gemeenschappen, hebben we de Aura Botanica producten geformuleerd en getest in onze laboratoria in Europa. Het perfectioneren van de Aura Botanica ervaring was een spannende uitdaging. Het beste van de natuur met het beste resultaat in een verfijnde ervaring is werkelijkheid geworden!
Beleef het zelf, ontdek Aura Botanica! 

  

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j