HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j


Overige Specialiteiten
Online afspraak
knippen & stylen
Ivm. de complexiteit van een kleurbehandeling
vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Missie

De salons van Huizenaar Kappers zijn bedrijven die zich kwalitatief willen onderscheiden op de markt. Medewerkers die bij ons werken hebben hier bewust voor gekozen. Door het combineren van diensten zijn zij met elkaar in staat een betere kwaliteit te leveren aan de consument. Dit staat ons dan ook voor ogen.

De organisatie concentreert zich op de medewerker die op een hoog niveau het kappersvak wil uit oefenen. Medewerkers die gaan voor kwaliteit op vaktechnisch en communicatief gebied. Dit komt ook tot uiting in ons opleidingsprogramma. Bij Huizenaar Kappers werken Topstylisten die heel bewust hebben gekozen voor het kappersvak en dat is te merken. Huizenaar Kappers is een formule met ruimte voor de eigen identiteit voor de medewerkers.

De pijlers waar we dan ook voor staan zijn:

Een uniek vaktechnisch systeem waardoor kwaliteit gegarandeerd wordt
Een uitdagend opleidingsprogramma voor onze medewerkers
Uitsluitend werken met professionele producten
Een formule welke aansluit bij onze klant

Onze missie is wellicht ook jouw missie:

De kwaliteitssalon waar de klant die prijs stelt op vakkundige haarverzorging zich prima thuis voelt en de medewerker die open staat voor vernieuwing, teamwork en een cultuur waar men zich verder kan ontwikkelen.

Werken bij Huizenaar Kappers, een goede keuze !
Welke diensten mag je van ons verwachten?
 
Onze formulebeschrijving, welke voldoet aan kwaliteitscriteria.
Een eigen vaktechnisch systeem en hoogwaardig opleidingsprogramma.
Twee keer per jaar brengen we een eigen modelijn uit met bijbehorende foto- en postermaterialen.
Een prima CAO voor onze medewerkers.
Een intensieve training en begeleiding door onze salonmanagers en trainers.
Maar vooral, leuke collega's waar je veel van kunt leren. Tijdens diverse bijeenkomsten werk je met elkaar en wissel je ervaringen uit, soms formeel tijdens een vergadering, soms informeel tijdens een ontspannende activiteit. Samen met de salonmanagers en trainers ervoor zorgen dat je professioneel te werk gaat en zo een optimale kwaliteit kan leveren naar de consument. Salonmanagers, trainers en medewerkers zijn actief en worden betrokken bij het beleid dat door ons gevoerd wordt. Onze formule is beschreven in diverse handboeken welke regelmatig worden bijgesteld.
Werken bij Huizenaar Kappers betekent met gelijkgestemde kappers gezamenlijke doelen nastreven, dit om alert te kunnen reageren op veranderingen in de branche, de maatschappij en in de mode. Medewerkers kiezen voor onze formule omdat zij hierdoor gestimuleerd worden. Je staat er niet alleen voor! Doordat kennis en ervaring intensief getraind worden, lopen we voorop in de markt.
Ben je geïnteresseerd geraakt? Gebruik dan het sollicitatieformulier zodat we contact met je op kunnen nemen.
 
Tot ziens bij Huizenaar Kappers !
HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j