HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j


Overige Specialiteiten
Online afspraak
knippen & stylen
Ivm. de complexiteit van een kleurbehandeling
vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Fashion show van Monique Désar

Passie, inspiratie, creativiteit en bezieling leiden tot unieke kledingontwerpen.

Ontwerpster Monique Désar ontwerpt vanuit haar hart. Met haar ontwerpen geeft ze zichzelf bloot; steeds zekerder. Gevoelens inspireren haar én kan ze kwijt in haar verrassende creaties.

De collectie van Désar Design bestaat vooral uit jurken, lang en korter, maar ook tops, jasjes en losse, decoratieve ‘kragen’. Hoewel telkens anders, is het unieke handschrift van Monique Désar herkenbaar uit duizenden.

Opnieuw zal Monique Désar verrassen en iedereen meenemen in haar wereld, de wereld van couture, creativiteit en talent. Voor het 3e jaar op rijd zal zij een geweldige show neer zetten en ook nu zal dit opnieuw uniek en "anders " zijn. Na afloop is er een spetterende Afterparty.

2 talenten krijgen een podium, Nicole Huijs Spaubeck en Mario Holthuijsen. Beiden zijn cursist van het kunstencentrum in Venlo en ze zijn verheugd hun collectie te mogen showen.

Ook zal Monique haar lingerielijn "Féminine" lanceren. Sexy lingerie, uiteraard in Désar Style, elk stuk uniek en speciaal met de hand bewerkt met luxe stoffen en materialen.

De hele avond is in stijl, rode lopers, fotografen in smokings, het diner voor de VIPS in een prachtige setting, kortom een avond die u gewoon niet wilt missen! De datum voor dit event is 10 oktober 2015 en dit jaar zal Huizenaar Kappers één van de "sponsoren" zijn. Top Stylisten van Huizenaar zullen dit jaar meewerken om de modellen er op en top uit te laten zien.

Voor meer informatie kijk op http://www.desardesign.nl/

 Hieronder een impressie van vorig jaar!

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j