HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j


Overige Specialiteiten
Online afspraak
knippen & stylen
Ivm. de complexiteit van een kleurbehandeling
vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Huizenaar hoofdsponsor bij Feel the 50s

 

"Naar de kapper met overgebleven consumptiebonnen"

Huizenaar, een stukje nostalgie met oog voor de toekomst

Huizenaar Kappers en Schoonheidsspecialisten uit Venlo is als hoofdsponsor een samenwer

king aangegaan met het Feel the 50s van 29 t/m 31 augustus. Hierdoor kunnen festivalbezoekers die nog consumptiebonnen over hebben na het festival hun overgebleven consumptiebonnen t/m 31 oktober 2014 inruilen voor korting bij Huizenaar Kappers en Schoonheidsspecialisten (Venlo, Blerick, Tegelen of Venray).

feelthe50s-Programma-Feelthe50s-2014 klein

Kappersnostalgie ook bij Huizenaar: Eind jaren 50 bestond Huizenaar Kappers al aan de Gasthuisstraat uit een gescheiden heren- en dameskapsalon. De avontuurlijke mannen gingen voor de "pompadour" of de "ducktail". Voor deze kapsels moest het haar nog net lang genoeg zijn om achterover te kunnen kammen.

Voor de vrouwen waren de populaire kapsels in de jaren 50 het "poedel haarmodel", "penkrullen", "gekrulde bobs" en "opsteekkapsels".

Huizenaar nu: In 2014 bestaat Huizenaar 80 jaar, zijn er 6 kapsalons, 3 schoonheidssalons, 2 haarwerksalons en een opleidingsinstituut. Hier zijn meer dan 60 professioneel opgeleide stylisten werkzaam. Verder opent komend najaar "PIMP Your Hair", de haarsalon van Venlo en omgeving voor jongeren!! Kortom: Huizenaar; een stukje nostalgie met oog voor de toekomst.

Voorwaarden kortingsactie:

Bij besteding vanaf:

€ 20,-: 1 bon            =korting € 2,50
€ 40,-: 2 bonnen       =korting € 5,00
€ 80,-: 3 bonnen       =korting € 7,50

De korting geldt één maal per bezoek of bij aankoop van een product en niet in combinatie met andere acties. 

Het kappersvak en de nostalgie eromheen staat centraal tijdens het festival. Zo zal Vasco's Barbershop live op het festival scheren en dames en heren voorzien van een 50s-look. De BNN-docufilm Schorem over de twee Rotterdamse barbiers Bertus en Leen beleeft tijdens het festival zijn primeur tijdens de drive in (29 aug) en tijdens het festival in de walk in (30 en 31 aug).

 

  

feelthe50s-pagina-huizenaar boekje 1280x800 nieuw

  Zet je geluid aan!

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j