HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j


Overige Specialiteiten
Online afspraak
knippen & stylen
Ivm. de complexiteit van een kleurbehandeling
vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Haarverlenging

Haarverlenging, Great Lengths

In salon Gasthuisstraat Venlo, Kloosterstraat Blerick, Hofstraat Venray en Gasthuisstraat Tegelen zijn Huizenaar Kappers professionals in het zetten van Great Lengths. Great Lengths is een systeem van hair-extensions voor haarvermeerdering en verlenging. De extensions maken uw eigen haar in korte tijd voller, langer en ook talloze andere toepassingen zijn mogelijk. Ook is het geven van een chemie vrije kleuring voor mensen met een allergie een uitkomst.

Great Lengths is uniek! Waarom?

Great Lengths heeft een unieke formule ontwikkelt voor de bewerking van het haar en de bevestiging van de extensions aan het eigen haar. Deze bewerking geschiedt in een eigen laboratorium vlakbij Rome in Italië.
Het haar van Great Lengths is 100% natuurhaar, hetgeen betekent dat alle haarschubjes nog aanwezig zijn. Daardoor is het glanzend en veerkrachtig. Het haar wordt op groei-richting gesorteerd, hetgeen wil zeggen dat bij normaal onderhoud het haar niet gaat knopen.

De bevestiging van Great Lengths hair extensions gebeurt met een minuscuul stukje kunststof, welke zich aan de top van de extensions bevindt. Dit kleine stukje kunststof wordt door middel van een laser zacht gemaakt en om het eigen haar gerold. Aldus verkrijgen we een perfecte aanhechting. De behandeling beschadigt het eigen haar absoluut niet, aangezien de laser koud is! Het kleine stukje kunststof heeft dezelfde kleur als het haar van de extensions, zodat dit nauwelijks zichtbaar is.
Met Great Lengths hair-extensions behoudt u heerlijk uw individuele "life-style". Als u gewend bent te sporten, te zwemmen of naar de sauna te gaan , dan vormen Great Lengths extensions geen enkele belemmering.

Samengevat: U kunt Great Lengths hair-extensions beschouwen en behandelen alsof het geheel uw eigen haar is. Uw eigen haar heeft verzorging nodig, evenals Great Lenghts hair-extensions. Het enige verschil is dat u het haar kamt met de speciale Great Lengths borstel.
We kunnen Uw haar meer volume geven in diverse combinaties van kleuren. Hiermee creëren we een zeer natuurlijke en ook spannende, uitdagende verlenging.

"Vroeger moest je ermee leven met het haar wat je had." Nu is het een feest dat een goede of andere of langere coupe voor iedereen bereikbaar is. Soms heb je een beetje moed nodig om de stap te nemen. Daarna is het eerste plezier het zien en het tweede plezier het voelen. De kwaliteit van het haar is ongelooflijk, dat het zo natuurlijk aanvoelt. De kwaliteit van de aanhechting van de extensions is ook heel belangrijk. Juist in niet alledaagse omstandigheden zoals een vakantie in een warm land bewijst de stevige aanhechting.

Loop binnen bij een van onze salons en laat U vrijblijvend informeren over de buitengewone mogelijkheden van Great Lenghts.

Klik HIER voor de website van Great Lengths.

 

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j